Som veľmi hrdý na Vás

Neviem ako by som to lepšie povedal, som hrdý na Vás obyvateľov, že som Vám ako zástupca starostu mohol slúžíť počas týchto štyroch rokov, som hrdý na úžasnú komunitu KVP – čkárov, ktorí ste mne, starostovi a mojim kolegom dali šancu zmeniť naše sídlisko. Som hrdý na kolegov, s ktorými sme zahodili stranícke tričká a robili svoju prácu pre Vás spoločne a s láskou. Výsledkom je naše najkrajšie sídlisko KVP. Rád by som so svojimi kolegami ďallej pokračoval v práci pre Vás.

A preto mi dovoĺte predstaviť kandidátov, ktorých podporujem.

Sídlisko KVP: Dobrý starosta skutočne potrebuje silný tím Ide o veľa

1. Ladislav Lörinc – kandidát na starostu,

ktorý sa skutočne vie oprieť o svojich poslancov. Prosím, podporte svojím hlasom a krúžkom mojich kolegov, sami to nezvládneme. Sme už zohratá partia, ktorá spolu vydržala celé 4 roky. To je úspech! Tím overených ľudí so skúsenosťami, ktorých už za tie roky verejnej služby poznáte. Sme zárukou toho, že Sídlisko KVP bude riadené čestne, efektívne, kompetentne a ľudsky. Som presvedčený, že s týmito ľuďmi po mojom boku dokážeme ísť v rozvoji sídliska ešte ďalej.

Volebný obvod číslo 1

ktorý zahŕňa územie ulíc: Stierova, Drábova, Wurmova, Dénešova. Volíte maximálne 3 kandidátov.

Volebný obvod číslo 2

ktorý zahŕňa územie ulíc: Jasuschova, Bauerova, Trieda KVP 1, Čordákova, Klimkovičova. Volíte maximálne 4 kandidátov.

Volebný obvod číslo 3

ktorý zahŕňa územie ulíc: Zombova, Janigova, Hemerkova, Húskova, Jána, Pavla II. 7, Klimkovičova 1, 11, 13, 15, 17 Volíte maximálne 3 kandidátov

Volebný obvod číslo 4

ktorý zahŕňa územie ulíc: Cottbuská, Trieda KVP 6, Wuppertálska, Starozagorská, Titogradská. Volíte maximálne 3 kandidátov.

Mesto Košice: Overený tím, ktorý dokáže priniesť výsledky

Rozvoj KVP záleží výrazne aj od mesta Košice a jeho poslancov, ktorí schvaľujú dôležité veci s priamym vplyvom na naše sídlisko. Štyri roky mi ukázali, aká je realita v meste a ako dokážeme (ne) využívať náš potenciál tým, akým spôsobom vedenie mesta spolupracuje so starostami, poslancami a opačne. Som presvedčený, že potrebujeme na úrovni mesta profesionálne zastúpenie. Takých ľudí, ktorí sú overení rokmi a neboja sa povedať slobodne svoj názor. Preto Vám odporúčam podporiť okrem mňa týchto troch nezávislých kandidátov. Sú to všetko skúsení komunálni politici, ktorí vedia ako na to. S Ivetou, Mariánom a Romanom spolupracujem už roky a viem, že si zaslúžia moju podporu.

Košický samosprávny kraj: Potrebujeme zmenu, aby náš hlas bolo počuť

Myslím si, že potenciál podpory KSK na našom sídlisku nebol vyčerpaný. Vidím priestor na intenzívnejšiu spoluprácu nielen u nás na KVP, ale aj v iných oblastiach v rámci obvodu Košice II. Zároveň som niekedy až s údivom sledoval nečinnosť našich poslancov. Neprišli sa spýtať, nepomohli, neboli aktívni. Päť rokov som ich prakticky nevidel, až na pár svetlých výnimiek. Takto si prácu našich volených zástupcov nepredstavujem. To ma vyburcovalo až tak, že som sa rozhodol kandidovať aj za poslanca KSK. Potrebujeme im ukázať, že máme vyššie štandardy. Ani teraz do toho nejdem sám, ale vyskladal som pre Vás dobrý tím, ktorý môžete podporiť v rámci volebného obvodu Košice II., kde patria okrem Sídliska KVP aj Košice – Západ, Myslava, Pereš, Lorinčík, Luník IX., Poľov a Šaca.